Balaton kerülő bringatúra, változatos csillagtúrák

kerékpárral

Régóta tervezed, hogy körbetekered a Balatont? Vagy inkább a csillagtúrás kerékpáros pihenést választod a Balaton nyugati medencéjében? Mindkét esetben szükséged lesz egy jó szállásra.

Nálunk a többéjszakás pihenés mellett már egy éjszakára is foglalhatsz szállást, ha például a Balatonkerülő bringatúrához keresel egy klassz helyet. Érkezhetsz egyedül, párban, kiscsoportban vagy 30 fővel is. Balatongyörökön közvetlenül a kerékpárút mellett vagyunk, a strand is nagyon közel van, ca. 200 m-re tőlünk. A zárt udvarban a kerékpárodat is teljes biztonságban tudhatod.

Kerékpáros szállás akár egy éjszakára is

Érkezz kora délután vagy késő este, a szobádat bármikor el tudod foglalni. A hosszú kerékpárút után huppanj bele a nyugágyba, kortyolj el egy pohár bort, vagy irány a strand és csobbanj egy nagyot! Reggel indulás előtt töltsd fel az energiakészleteidet a teraszon kávézva, hogy legyen erőd az előtted álló 40-50 km-re.

Kerékpáros csillagtúra a Keszthelyi-hegységben

4 kedvelt kerékpáros útvonalat ajánlunk, 30-50 km-es távval. Csodás helyeken vezetnek végig ezek a túrák, főleg tavasszal és ősszel. Felfedezheted a Balaton nyugati csücskéből kiindulva a dombokkal, völgyekkel, várakkal, természeti látványosságokkal színesített tájakat. Kanyargós utak, lejtők, emelkedők, út menti kedves porták garantálják a felejthetetlen túraélményt.

Szigliget-Tapolca-Vállus

Fenékpuszta-Keszthely-Hévíz

Rezi-Zalaszántó-Sümeg

Balatongyörök

Kerékpáros felfedező túra

Foglaljatok minimum 2 éjszakás pihenést a hétköznapokra és a foglalás mellé egy egész napra gratisz biztosítunk kerékpárokat.

Ár: 7 450 Ft/fő/éj ártól